Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Művészetek Völgye Fuvolával a Művészetek Völgyében

Fuvolával a Művészetek Völgyében

Idén is klasszikus zenével várja a Művészetek Völgyébe látogatókat a vigántpetendi Papageno Klasszik. A délutáni zenés beavató előadásokat a legismertebb hazai szólisták szóló- és kamarakoncertjei követik. Július 23-án Matuz Gergely fuvola- és Szakács István zongoraművészé lesz a főszerep.

- hirdetés -

A kétszeres Artisjus-díjas fuvolaművész a magyar kortárszene hírvivője. Számos rádió- és TV felvételt készített már, a Hungaroton kiadónál pedig sorra jelennek meg művei. Az itthon és külföldön egyaránt foglalkoztatott művész arra tesz kísérletet, hogy bemutassa hangszerének sokoldalúságát Händel és Vivaldi alkotásain keresztül. A koncerten Matuz Gergely egyik állandó partnere, a kiváló Szakács István zongorán működik közre.

Rohmann Ditta is fellép a Művészetek Völgyében

- hirdetés -

Klasszikus zene és opera – kicsit másképp, mint a nagyvárosban, leginkább, ahogy egy forró nyári napon, az ebéd utáni fröccs mellett érdemes hallgatni. Minden nap egy-egy újabb zeneszerzőt ismerhetsz meg úgy, ahogy könyvekből és lemezekből sosem – nevetős-tanulságos sztorikkal és sok-sok zenével várunk. A Művészetek Völgye programjaiért lapozd fel a Papageno különszámát.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.