Papageno Radio
- hirdetés -
Rádió Capriccio Újraindul a Capriccio a Klasszik Rádióban

Újraindul a Capriccio a Klasszik Rádióban

A két műsorvezető Novotny Anna és Zsoldos Dávid, akik az április 7-én hallható első adásban az ős-Capriccio megálmodóját, Nagy Bálintot faggatják.

- hirdetés -

A Klasszik Rádióban újjászülető Capriccio múltja egészen 2003 áprilisáig nyúlik vissza: ekkor indította útjára az egykori radiocafé 98.6-os hullámhosszán Feyér Zoltán, Nagy Bálint és Zsoldos Dávid az első hazai kereskedelmi adón sugárzott klasszikus zenei műsort. A Capriccio több mint hat évet és háromszáz adást élt meg, olyan vendégekkel, mint Kocsis Zoltán, Petrovics Emil, Komlóssy Erzsébet vagy Sass Sylvia.

- hirdetés -

Novotny Anna és Zsoldos Dávid – fotó: Csibi Szilvia

A megújult Capriccio, a Papageno klasszikus zenei kávézója vasárnaponként 16 órától lesz hallható a Klasszik Rádió 92.1-en, a recept pedig a régi: érdekes vendégek, izgalmas zenék.

Anno történelmet írt ez a műsor a radiocafén, és Dávid személye a garancia arra, hogy a folytatás sem lesz rosszabb, sőt! Mivel velünk volt már a rádiónk indulásánál is, ő tulajdonképpen hazatér a Klasszik Rádióba – mondta Suri Imre, a rádió ügyvezetője.

A Capriccio ismétlései szombatonként 16 órától lesznek hallhatók, de a műsorok egy online archívumból is elérhetőek lesznek. A szerkesztők a capriccio@papageno.hu címen várják a hallgatók kéréseit, észrevételeit.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.