Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Kamarazenei mesterkurzus a lengyel JM szervezésében

Kamarazenei mesterkurzus a lengyel JM szervezésében

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A JM Poland, a Philharmonia Orchestra London és a lengyel House of Creative Work szervezésében létrejövő többdimenzós tréning központjában az áll, hogy hogyan válhatunk modern, sokoldalú és jól megfizetett profi zenésszé – főképp a 2020-as eseményeket követően. 

- hirdetés -

A mesterkurzushét 2020. december 7. és 13. között zajlik a lengyelországi Radziejowicében. A zenei kurzusokat különféle beszélgetések és előadások tarkítják a zenei menedzsmenttel, a karrierfejlesztéssel, a média és a piac új lehetőségeivel kapcsolatban. A nem zenei témákra épülő beszélgetések egy részét online fogják tartani több európai ország szakembereinek bevonásával.

A lengyelországi House of Creative Work pénzügyi hozzájárulásának köszönhetően a részvételi díj csak 300 euró, mely tartalmazza a szállást, az étkezést és a reptéri transzfert (Radziejowice mindössze 20 perc autóútra található a Chopin repülőtértől és 40 percre Varsó központjától).

További részletek ide kattintva érhetők el, a legfrissebb információk pedig a JM Poland Facebook-oldalán is megtalálhatók.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X