Papageno Radio
Inaktív Inaktív Játék Álomutazó: családi mesemusical karácsonyra - Játék

Álomutazó: családi mesemusical karácsonyra – Játék

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

December 26-tól indul a volt SYMA csarnokban minden idők legnagyobb hazai szuperprodukciója, az Álomutazó című családi mesemusical, remek színészekkel, kiváló énekesekkel és alkotógárdával. Úgy tűnik az érdeklődés hatalmas, várhatóan teltházas lesz minden előadás.

Az Álomutazó egy olyan világba visz el minket, ahol a siker hajszolása és a hatékonyság maximalizálása okán már egyáltalán nincs időnk egymásra. Tomi, a főhős pedig nem szeretne mást, csak családjával együtt tölteni a karácsonyt. Ezt elérni az ő szüleivel különösképpen nem egyszerű, hiszen apukája egy sikeres és elfoglalt tudós, aki ráadásul a még nagyobb hatékonyság elérése érdekében feltalálta az Agyturbót, amivel magunkat feltöltve nincs szükség alvásra sem. Anyukája pedig állandóan úton van, hisz asztronauta, aki a Marson dolgozik. Tomi azonban nem adja fel, s úgy tűnik, álma valóra válhat, amikor találkozik egy alvósállattal, a Báránnyal, aki elrepíti őt az Álomkészítők világába…

A történet arról szól, hogy ma, amikor úgy érezzük, gondoljuk, tapasztaljuk, hogy annyi minden van, amit be kell fogadni, hogy mindig a maximumot kell hozni, mennyire elveszítjük a kapcsolatot saját magunkkal, az álmainkkal, nem adunk időt arra magunknak, hogy feldolgozzuk azt a rengeteg információt, amit kapunk.

Az Álomutazót A Játékkészítőt is jegyző TulipánTündér Produkció hívta életre, az előadásban látható Stohl András, Szabó Győző, Radics Gigi, Hajdu SteveSchell Judit, Keresztes Ildikó, Zsédenyi Adrienn, Falusi Mariann, Varga Viktor és Ábel Anita is.

Játsszon a Papageno.hu Facebook-oldalán és legyen ott családjávaldecember 30-i előadáson! (Az előadásra 2 darab 4 fő belépésére jogosító családi jegyet sorsolunk ki.)

Kérdésünk: A három Álomkészítőből melyiket alakítja Falusi Mariann?

a) Vigyor

b) Idill

c) Rém

A válaszokat december 28. 18 óráig, a Facebook-poszt alatti kommentben várjuk.

Promóció

X
X