Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Elmaradnak a koncertek, színházi előadások – Kihirdették az egészségügyi veszélyhelyzetet

Elmaradnak a koncertek, színházi előadások – Kihirdették az egészségügyi veszélyhelyzetet

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Rendkívüli jogrend, március 11-én reggel veszélyhelyzet elrendelését javasolta a kormánynak az operatív törzs, amit Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter jelentett be, és amelynek bevezetéséről később döntöttek is. A rendelet március 11. 23:59-től visszavonásig marad érvényben. 

- hirdetés -

A miniszter által ismertetett javaslat szerint az operatív törzs a száz főnél nagyobb beltéri és az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvények betiltását kezdeményezi. A veszélyhelyzet elrendelése pedig lehetővé teszi, hogy a továbbiakban házi karanténokat is el lehessen rendelni.

A rendezvények betiltása automatikuson érinti a színházi játszóhelyek és koncertközpontok előre lekötött előadásait is, amelynek betartása az intézmények felelőssége. A már megváltott jegyekről minden esetben az intézmények adnak tájékoztatást, az ezzel kapcsolatos híreket folyamatosan közzétesszük.

A Papageno eddigi élő közvetítései ide kattintva érhetőek el.

A Papageno a játszóhelyekkel és az együttesekkel együttműködve mindent megtesz annak érdekében, hogy a zárt ajtók mögött megtartott előadásokat minél nagyobb számban élőben közvetítse. A pontos információkat folyamatosan tesszük majd közzé.

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X