Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Könyvsarok Versantológiával és ifjúsági regénnyel bővült a PoketZsebkönyvek kínálata

Versantológiával és ifjúsági regénnyel bővült a PoketZsebkönyvek kínálata

Száznégy költő verseit tartalmazó válogatással és egy ifjúsági regénnyel ünnepelte elindulásának második évfordulóját a PoketZsebkönyvek, melynek darabjait már otthonra is meg lehet rendelni.

- hirdetés -

Az évforduló és a költészet napja alkalmából Vecsei H. Miklós, Horváth Panna és a #poketközösség készítettek versválogatást, Írott könyvem dobom a mélybe címmel.

A Poket-sorozat második verseskötetének nagykövete Presser Gábor, oldalait pedig Bardon Barnabás illusztrációi díszítik.

- hirdetés -

Az antológiával együtt megjelent a nemrég indult ifjúsági sorozat legújabb darabja, Jo Nesbø Doktor Proktor pukipora című meséje is. A világhírű skandináv krimiíró díjnyertes gyerekregényének bevételéből a Poket az Indahouse Hungary szervezetét támogatja, akik borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekeknek tartanak fejlesztő foglalkozásokat.

Ide kapcsolódik:
A könyvautomata volt a legnépszerűbb a hazai kreatív kezdeményezések versenyében

Áprilistól limitált példányszámban újra elérhető a PoketZsebkönyvek egyik legsikeresebb darabja, Dés László Esterházy-válogatása is.

 

A könyvek már házhoz is rendelhetők, de a fertőtlenített, utcai Poket-automatákból is biztonságos módon meg lehet vásárolni az apró köteteket.

(Via MTI)

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.