Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Buda Flóra Anna új filmterve díjat kapott az Annecy 2020 fesztiválon

Buda Flóra Anna új filmterve díjat kapott az Annecy 2020 fesztiválon

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A június 30-ig tartó Annecy 2020 online fesztiválon egy magyar projekt szép eredménnyel szerepelt.

Az annecy-i fesztivállal egyidőben megrendezett MIFA pitchfórumra több mint 600 filmtervet neveztek, melyek közül 38 alkotó kapott lehetőséget, hogy prezentálhassa projektjét, melyek között szerepelt Buda Flóra Anna új filmterve, a 27 – My Last Day at Home, mely elnyerte a pitchfórum Ciclic-díját. A nyeremény egy hat hónapos projektfejlesztés a vendôme-i animációs rezidencián, melyhez 35 000 eurós pénzjutalom is jár.

- hirdetés -

Buda Flóra Anna: 27 – My Last Day at Home – forrás: dotandline.blog.hu

Buda Flóra Anna a MOME animáció mesterszakán diplomázott Entropia című filmjével, mely bejárta a világ filmfesztiváljait (Annecy-t is) és számos díjat nyert, köztük a Teddy-díjat a tavalyi Berlinalén. Flóra új filmterve, a 27 – My Last Day at Home a magyar Boddah (producere Osváth Gábor és Lukács Péter Benjámin) és a francia MIYU koprodukciójában készül, hangdizájnere Lukács Péter Benjámin lesz, írja a dotandline.blog.hu.

A 15 perces film főszereplője a 27 éves, önmagát kereső Alice, aki még mindig a szüleivel él. Születésnapján balesetet szenved, melynek következtében ráébred, hogy ideje felelősséget vállalnia saját magáért.

(Via dotandline.blog.hu)

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X