Papageno Radio
- hirdetés -
Színház Kovács Patrícia: „Egy ilyen törvénnyel óriási károkat okozunk a gyerekeinknek”

Kovács Patrícia: „Egy ilyen törvénnyel óriási károkat okozunk a gyerekeinknek”

Kovács Patrícia színésznő is részt vett június 14-én a pedofília büntetését szigorító törvény homofób módosításai okán rendezett tüntetésen. A helyszínen az Indexnek adott interjút.

- hirdetés -

„Ez a törvényjavaslat gyalázatos módon mossa össze a pedofíliát a homoszexualitással. A volt férjemmel, a párjával és a gyerekemmel együtt jöttünk el a demonstrációra. Azért hoztuk el a lányunkat is, hogy megmutassuk neki, milyen sokszínű a világ” – fogalmazott Kovács Patrícia színésznő az Indexnek adott helyszíni interjújában.

- hirdetés -

„Óriási károkat okozunk a gyerekeinknek, ha nem kommunikálunk velük a homoszexualitásról. Akik olyan retorikát használnak, ami bűnösíti azokat a fiatalokat, akiknek bármilyen értelemben vett indentitásbeli problémájuk van, maguk válnak bűnössé, hiszen súlyosan és megbocsáthatatlanul ártanak a gyerekeknek” – tette hozzá a színésznő.

Ide kapcsolódik:
Székely Kriszta: „A demokratikus állam nem azért van, hogy elfedje a valóságot"

„Mi a demokráciában hiszünk! Az uszító propagandában nem. Ezért vállalunk szolidaritást olyan emberekkel, akinek az emberi jogait a mai napon elfogadott gyalázatos törvény lábbal tiporja és minden olyan civil szervezettel, melynek munkáját ugyanez a törvény megpróbálja ellehetetleníteni” – fogalmazott közösségi oldalán.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!