Papageno Radio
Live Nemzeti Dalaink – Kovács István énekel egy ismert népdalt

Nemzeti Dalaink – Kovács István énekel egy ismert népdalt

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az Opera új kezdeményezése a március 16-tól érvényes iskolai vesztegzár idején az otthon „rostokoló” diákokat a mindennapos éneklés jegyében invitálja játékra.

Nemcsak a diákok, hanem az Opera művészei is saját otthonukban várják, amíg újra közösségbe mehetnek, de ez nem töri le vállalkozó kedvüket. Sőt! Minden nap az Opera más-más énekese vesz fel videóra egy könnyen megtanulható népdalt, melyet az Opera közösségi oldalain (Facebook, YouTube) sugároz, valamint megjelenik a Papageno oldalán is.

A legutóbb Megyesi Zoltán énekelt.

A nyertesek meghívást kapnak az Eiffel Műhelyház hivatalos átadóünnepségének elejére, ahol az Opera Gyermekkarával együtt énekelhetik legbecsesebb nemzeti dalunkat, a Himnuszt, szüleik pedig a nézőtérről élvezhetik gyermekük fellépését.

A telefonos videókat e-mailben várják az info@opera.hu e-mail-címre. A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására.

A mai részt Kovács István népdalfeladványával folytatjuk:

05_18_Kovács István_Hol jártál az éjjel, cinegemadár

Kovács Istvántól a „Hol jártál az éjjel, cinegemadár” kezdetű dalt hallhatják, mely a Nemzeti Dalaink mai feladványa. Ma is várjuk a jelentkezőket, akik este 8-ig küldhetik rövid videóikat az info@opera.hu címre. (A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására, FIGYELEM! JÁTÉKSZABÁLYOK ITT 👉 https://bit.ly/2wrLs6J). Pénteki összefoglalónkat az alábbi linken tekinthetik meg 👉👉👉 https://bit.ly/_ND_0515, a nyertes pedig H. Kovács Ábel, akinek ezúton is gratulálunk!#operabudapest #mindennaposéneklés #NemzetiDalaink #KovácsIstván

Közzétette: Operaház – 2020. május 17., vasárnap

Promóció

X
X