Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Serkenj fel! Megvan a Serkenj fel! hat döntős csapata

Megvan a Serkenj fel! hat döntős csapata

Izgalmas, de leginkább tartalmas öt héten vagyunk túl. A fordulók közti feszített tempó, a sok-sok olvasnivaló, az olykor még több hallgatnivaló minden bizonnyal sokakat próbára tett. De vajon kik teljesítették legsikeresebben a kihívásokat? A cikkben megtaláljátok a hat szerencsés csapat nevét.

- hirdetés -

Egyet nagyon fontos újra leszögezni: hiába az öt online teszt, hiába a néha nehezebbnél nehezebb feladatok, a mezőnyt mindez nem tudta szétzilálni, az utolsó pillanatig szoros volt a verseny. Bízunk benne, hogy aki a pontszámai alapján nem jutott be a döntőbe, az is – vigyázat, közhely, de igaz közhely következik – győztesnek érzi magát. Reméljük, élveztétek a felkészülést, gazdagabbnak érzitek magatokat újdonsült kodályos tudásotokkal, és megkedveltétek a szerző zenéjét – elvégre ez a vetélkedő célja: (még jobban) megismertetni és megszerettetni veletek Kodályt.

Köszönjük a sok jelentkezést országhatáron innen és túlról! Köszönjük, hogy lelkiismeretesen hétről hétre készültetek a kérdéssorokra! Végül, köszönjük a sok véleményt, tanácsot, dicséretet, észrevételt, amiket kaptunk tőletek!

- hirdetés -

És akkor jöjjön a várva várt pillanat… Az élen álló hat csapat között két holtverseny is volt, és az ötödik-hatodik csapatot mindössze néhány pont választotta el az első-másodiktól. Az öt online forduló eredményeinek összesítése alapján a következő hat csapat juttatta be magát a döntőbe (ABC sorrendben):

Dalos pacsirták, Kossuth-díjasok, Mester, Nekünk8, Solfuce és VIKÁR.

Szívből gratulálunk a hat döntős triónak! Figyeljétek az e-mailjeiteket, mert hamarosan értesítünk benneteket a döntővel kapcsolatos részletekről.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.