Papageno Radio
Blogok Trilla Kezdődik a Trilla, a népdal alternatív ünnepe

Kezdődik a Trilla, a népdal alternatív ünnepe

Szeptemberben jön a Trilla, a népdal alternatív ünnepe. A közös éneklés összeköt és felpezsdít, a népzene pedig az egyik legalapvetőbb táncos műfaj, amire bárki meg tud mozdulni. Ezt a közös élményt a Trilla nem megszokott módon hozza közelebb: többféle korosztályhoz, zenei ízléshez szól. A modern népdalünnepet szeptember 3. és 5. között Martonvásáron rendezi meg a város önkormányzata és a budapesti Hangvető. 

Az ingyenes kültéri fesztiválnak Martonvásár festői parkja ad otthont. A Főtéren és a Brunszvik-kertben két színpadnál lehet majd koncerteket hallgatni (többek közt: Borbély-Dresch Quartet, Anima Sound System, Ötödik Évszak, Dalinda) és különböző családi, kreatív programokon részt venni, mellette pedig szabadon látogatható a vásártér, ahol kézműves portékák és izgalmas kézműves foglalkozások várnak. A gyerekeknek mesekoncertekkel, hagyományőrző gyerekfoglalkozásokkal és számos nem-hagyományos workshoppal készülnek a szervezők.

A fesztivál zenés-táncos része védettségi és személyazonosításra alkalmas igazolvány felmutatásával látogatható. A vásárterületet védettségi igazolvány nélkül is lehet majd látogatni.

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!