Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Díjak a fiataloknak szóló zenéért

Díjak a fiataloknak szóló zenéért

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A YAMawards (Young Audiences Music Awards) keretében öt területen kifejezetten fiataloknak készült kreatív és innovatív produkciókat díjaznak. A díjat a nemzetközi zenei világszervezet, a Jeunesses Musicales International hozta létre.

- hirdetés -

Az egyes kategóriák jelöltjei professzionális együttesek, társulatok, amelyek produkciókkal inspirálóan hatnak a gyerek- és ifjúsági korú nézőkre, hallgatókra, és életre szóló, varázslatos pillanatokkal ajándékozzák meg őket, ráadásul a zene a kultúrák közti párbeszédet és megértést is elősegíti.

Zonzo Compagnie

A díjat öt kategóriában adják át: az év produkciója, a legjobb kamarazenekar, a legjobb nagyzenekar, a legjobb opera, közönségdíj. A jelölés első körébe 17 ország 60 produkciója került a világ minden részéből, közülük választott ki a zsűri négyet-négyet (kamara- és nagyzenekar, illetve opera), amelyek közül kategóriánként a zsürorok kiválasztják a győzteseket. A tizenkét nomináltat azonban megismerheti a közönség is, sőt egy kattintással bárki szavazhat az év produkciójára és a közönségdíjra szeptember 4. 17 óráig ide kattintva.

Egy korábbi győztes produkció, amely 2-4 éveseknek készült:

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X