Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Zenei menedzsment workshop népzenészeknek

Zenei menedzsment workshop népzenészeknek

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Szerzői és előadói jogok, közösségi média, nemzetközi népzenei sikertörténetek, hagyományhűség vagy feldolgozás – izgalmas témák várják a Hagyományok Háza és a Hangvető Zenei Társulás workshopjának résztvevőit.

Időpont: 2017. november 18., 10:00-14:30

Helyszín: Háló Közösségi és Kulturális Központ (1052 Budapest, Semmelweis utca 4.)

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részletes információ ide kattintva

A zeneipari menedzsment képzések iránti növekvő igény késztetésére a Hagyományok Háza és a Hangvető Zenei Társulás 2017-ben hiánypótló zenei menedzsment sorozatot hirdetett, melynek célja, hogy a feltörekvő népzenei és világzenei előadóművészek olyan zeneipari ismereteket sajátíthassanak el, melyek segíti a hazai és nemzetközi színtéren történő előre jutásukat.

„Sikerült kialakítani a saját utunkat”

A tavaszi nagy sikerű rendezvény után idén, november 18-án ismét izgalmas témákkal várnak minden érdeklődőt. A résztvevők előadást hallgathatnak a szerzői és előadói jogokról, a Kerekes Band példáján megismerhetik a professzionális előadói aktivitást a közösségi médiában, kerekasztal-beszélgetés keretében nemzetközi népzenei sikertörténetekkel ismerkedhetnek meg a Muzsikás és a Söndörgő együttes tapasztalatai alapján, és szó lesz a hagyományhűség vagy feldolgozás sokat vitatott kérdéséről is.

Meghívott előadók: dr. Békés Gergely (Előadóművészi Jogvédő Iroda, jogtanácsos), Cserepes Károly, Eredics Áron (Söndörgő), Éri Péter (Muzsikás együttes), Fehér Viktor (Kerekes Band), Hamar Dániel (Muzsikás együttes), Herczku Ágnes (Herczku Ági és a Banda), Porteleki László (Muzsikás együttes), dr. Richter Pál (A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, Népzene tanszék, tanszékvezető), dr. Tóth Péter Benjámin (Artisjus, Kommunikációs és Stratégiai Igazgató).

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X