Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Cziffra Fesztivál Hamarosan kezdődik a Cziffra Fesztivál

Hamarosan kezdődik a Cziffra Fesztivál

Február 19-27. között koncertek, mesterkurzus, stand up est, rajzpályázat, kiállítás, vetélkedő, gasztronómiai programok várják a közönséget a Cziffra Fesztiválon. A nyitókoncerten Balázs János, Gwendolyn Masin, Darko Blek és a Cziffra fesztivál Kamarazenekara lép fel.

- hirdetés -

A fesztivál alapító művészeti vezetője, a Liszt- és Prima-díjas zongoraművész, Balázs János így fogalmaz a célokról: “Művészeti irányvonalam továbbra is névadónk szellemiségének megőrzése, bemutatása, széleskörű megismertetése és mindezek továbbadása a fiatal generáció számára.

A 2018-as Fesztivál minden rendezvénye, kurzusa, edukációs és gasztronómiai programja azt a célt szolgálják, hogy a komplex zenei élmény sokak számára elérhetővé váljon egy hangverseny vagy egy kulturális rendezvény látogatásával.

- hirdetés -

A Cziffra Fesztivál mára hazánk egyik legismertebb és legszeretettebb sorozatává nőtte ki magát, amely gyerekeknek, tehetségeknek, komolyzenei és könnyűzenei közönségnek egyaránt különleges életérzést és számtalan megismételhetetlen pillanatot nyújt.”

Részletes információk a fesztiválról és a fellépőkről, izgalmas interjúk, érdekességek – olvassa blogunkat!

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.