Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Budapesti Tavaszi Fesztivál A hullák ártanak az üzletnek

A hullák ártanak az üzletnek

Familie Flöz a Budapesti Tavaszi Fesztiválon

Különös dolgok történnek a Hotel Paradiso nevű hegyi szállodában, melyet egy idős hölgy próbál életben tartani a családjával. Míg gyerekei az örökség miatt civódnak, a szobalány pedig kifosztja a vendégeket, a négycsillagos elegancia mögött sötét titkok tárulnak fel. A bukás elkerülhetetlennek látszik – ha egy hotelben túl sok a hulla, az előbb-utóbb megárt az üzletnek.

Mikor: április 3. és 4. 19:00

Hol: Müpa – Fesztiválszínház

Mennyiért: 3500 – 5500 Ft

- hirdetés -

A berlini székhelyű FAMILIE FLÖZ társulat Infinita című előadása a 2016-os CAFe Budapest egyik szenzációja volt. A csapat idén tavasszal az alpesi thrillerként aposztrofált Hotel Paradisóval tér vissza Magyarországra.

- hirdetés -

Az előadás a FAMILIE FLÖZ egyik legnépszerűbb, legtöbbet utazó produkciója, amely 2015-ben elnyerte az Edinburgh Fringe Festival „SOLDOUT” díját.

„Az előadás végén megesküdnénk rá, hogy a színészek beszéltek, nevettek és sírtak”

írta az előadásról a Süddeutche Zeitung egyik kritikusa. A Hotel Paradiso fekete humorral vegyíti a melankóliát, egyszerre drámai és nevetséges élményt nyújtva a közönségnek mindezt egyetlen szó nélkül. Ugyanis a társulat mozgással, cirkuszi elemekkel és a szinte már védjegyükké vált maszkokkal helyettesíti a párbeszédeket, így hát a mondatok hiánya nem okoz valódi hiányérzetet.

Még több cikk a 38. Tavaszi Fesztivál programjairól ide kattintva! 

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

X
X