Papageno Radio
Címlap Kikre gondolt a Steinway zongoragyár a legújabb fejlesztésű hangszerével?

Kikre gondolt a Steinway zongoragyár a legújabb fejlesztésű hangszerével?

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Korábbi cikkünkben azokat a tényeket foglaltuk össze, amelyek lehetővé tették, hogy a Steinway zongoragyár sok évtizedes hallgatás után egy új fejlesztéssel rukkolhasson elő, most pedig lássuk, hogy kik azok a felhasználók, akik számára a Steinway Spirio a zenei befogadás egy új élményét jelentheti.

  1. Mit jelent a Steinway Spirio név?

A Steinway Spirio elnevezés a latin „lélegzet” szóra utal, hiszen a hangszer számos olyan érzelmet kelt, ami szorosan kötődik ahhoz, ahogy mi magunk kapcsolódunk a zenéhez, az inspiráción, a hangulaton és élményen keresztül.

„Nincs semmi új a Steinway Spirióban” – 10 tény a kételyek eloszlatására

  1. Hány zenemű áll rendelkezésre a Steinway Spirio elektronikus könyvtárában?

A Spirio zenei könyvtár több mint 130 órás tartalommal, a kétezret is meghaladó zenei file-t tartalmaz a főkatalógusban. A könyvtár adatbázisa növekszik, a Steinway Művészek folyamatosan rögzítik a darabokat, egy-egy felvétel pedig az utómunkálatok után rögtön elérhetővé válik.

forrás: Steinway.com

  1. Kiknek készült a Steinway Spirio?

A hallgatóság azokból áll, akik szenvedélyesen szeretik a művészetet, értékelik a rendkívüli kézműves munkát és a minőséget, valamint az autentikus és egyedülálló művészi élményeket. Ezek közé tartoznak professzionális zongoristák, családok és zenét oktatók, valamint azok, akik egyszerűen zeneszeretők, de nem tudnak zongorán játszani.

forrás: Steinway.com

  1. Hogyan hat az új zongora a hallgatókra?

A Steinway Spirio a hallgatókat a világ bármely legnagyobb koncerttermébe elviszi anélkül, hogy elhagynák otthonukat. Gazdag, érzelmi árnyalatokkal teli visszajátszást nyújt. A hallgatóknak olyan érzésük lehet, mintha a zongorán éppen élőben játszanának a művészek.

forrás: Steinway.com

  1. Miért most? Miért kell a magas felbontású zenei lejátszó zongorát bemutatni?

A Steinway & Sons híres arról, hogy úgy köti össze a hallgatót és a művészt, ahogy arra a világ legjobb zongorája képes, a mostani fejlesztés pedig ennek az egyik legjobb példája. A zenei lejátszó rendszer a legmagasabb Steinway követelményeknek megfelelni képes, a rendkívüli hangzásminőség és az élő koncert pontos hasonmását létrehozó előadással lesz teljes értékű.

Promóció

Stream és színház

X
X