Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok JM blog Még négy hétig lehet jelentkezni a Crescendo Nyári Akadémiára

Még négy hétig lehet jelentkezni a Crescendo Nyári Akadémiára

Egy hónap van hátra a 15. Crescendo Nyári Akadémia jelentkezési időszakából. A klasszikus zenei mesterkurzusaikra kitűnő művészprofesszorok várják hallgatóikat a világ minden részéről Tokajba, augusztus 1-13. között.

- hirdetés -

A szólóhangszeres órák és koncertek mellett a diákok improvizációs mesterkurzuson, kamarazenei és zenekari próbákon, hangversenyeken vehetnek részt. Fülei Balázs második alkalommal tart néhány napos mesterkurzust zongoristák számára. Meláth Andrea, Szabóki Tünde és az amerikai Constance Fee mellett, új énekművésszel bővült a tanári kar: a német Uwe Schenker-Primus (bariton) is szeretettel várja énekes növendékeit

Crescendo Summer Institute

Crescendo Summer Institute. 4,107 likes · 91 talking about this. The Crescendo Summer Institute provides an excellent opportunity for concentrated work in the performing arts and provides assistance…

- hirdetés -

Az idei Nyári Akadémia egyik kiemelt témája a francia muzsika. Így sor egy nagyszabású, Vivela France című koncertre, ahol Debussy mellett más francia zeneszerzők művei is szerepelnek a repertoáron.

A már hagyománnyá vált Crescendo Utcazene a CSI kötetlenebb formájú eseménye, amikor a Nyári Akadémia tanárai és diákjai nyilvános helyszíneken zenélnek. Ezúttal Tokaj főtere lesz utcazenélés helyszíne, melynek az is a célja, hogy a jubileumi rendezvénysorozat még ünnepélyesebbé váljon.

Az idei Crescendo különleges eseménye lesz, a Karnyújtásnyira: Barokk és a Jazz koncert. Továbbá az operajeleneteket, tanszaki koncerteket tartalmazó fesztiváleseményt Beethoven III. (Eroica) szimfóniája zárja, a Crescendo Nyári Akadémia Szimfonikus Zenekarának előadásában, melyet Delta David Gier (USA) vezényel.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!