Papageno Radio
Címlap Meghallgatást hirdet a Szegedi Szabadtéri a Titanic musicalhez

Meghallgatást hirdet a Szegedi Szabadtéri a Titanic musicalhez

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Szegedi Szabadtéri Játékok Maurice Yeston és Peter Stone Titanic című musicaljének magyarországi bemutatójára keres színpadi rutinnal, magabiztos ének- és tánctudással rendelkező női és férfi szereplőket is.

A szerepek és a követelmények listája ide kattintva olvasható

Jelentkezés: a titanic.szesza@gmail.com email címre várja a produkció a jelentkező fényképes önéletrajzát, benne az elérhetőségét, és hogy melyik szerepre jelentkezik. A szerepek listája és leírása a mellékletben olvasható.

Jelentkezési határidő: szeptember 23.

A castingra október 3-án 15 órától kerül sor, a jelentkezők számától függően pedig október 4-én 10 órától folytatódhat.

A válogatás helyszíne: Táncművészeti Egyetemen (1145 Budapest, Amerikai út 96.) A pontos helyszínről és kezdési időpontjáról a jelentkezés elfogadása esetén válaszban küld üzenetet a produkció.

Felkészülés: a castingra a választott szerephez kijelölt dallal kell készülni, valamint még egy szabadon választott dallal, amely megfelel a megadott hangterjedelemnek. A Titanic-dalokhoz a kottát a jelentkezéskor megadott email címre fogja küldeni a Szegedi Szabadtéri.

A castingra kizárólag olyan jelentkezőket vár a Szegedi Szabadtéri, akik a teljes, alább megjelölt időszakban rendelkezésre tudnak állni. A budapesti próbák 2019. június 3-tól július 17-ig fognak zajlani, majd Szegeden folytatódnak a próbák és az előadások, esetleges esőnapok július 18-tól augusztus 20-ig.

Az esetlegesen felmerülő kérdéseiket szintén a titanic.szesza@gmail.com email címen tehetik fel.

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X