Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Újévi operettgála Debrecenben, a Kodály Filharmonikusok közreműködésével

Újévi operettgála Debrecenben, a Kodály Filharmonikusok közreműködésével

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A müncheni sikeres vendégszereplés után Debrecenben január 4-én a Főnix Csarnokban megrendezendő gálaest fellépői a Budapesti Operettszínház művészei lesznek, a Kodály Filharmónia zenekarát Silló István vezényli.

A debreceni közönség olyan művészekkel találkozhat, mint Fischl Mónika, Gubik Petra, Kállay Bori, Lukács Anita, Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Dolhai Attila, Boncsér Gergely, Laki Péter, Peller Károly, Vadász Zsolt és Sándor Péter. Az est rendezője Bori Tamás, házigazdája Kállay Bori.

- hirdetés -

Ide kapcsolódik:
Laki Péter: „Lehet a szerepkörök közt átjárás”

„Ezek az újévi esték olyanok, mint egy jófajta tűzijáték. Ismert dallamok, ismert arcok, közel két órán át. Ezekkel a koncertekkel mi örömet, élményt szeretnénk szerezni, miközben még jobban megismertetjük és megszerettetjük a közönséggel ezeket a műfajokat” – fogalmazott Vadász Dániel producer.

Ide kapcsolódik:
Molnár Levente kapta a főszerepet Vidnyánszky Attila új Bánk bán-produkciójában

Az újévi zenés forgatagban sokszínű válogatást hallhatnak a világ zenés színpadainak legnagyobb sikereiből. Részletek csendülnek fel a legkiválóbb operett- és musicalszerzők műveiből, többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, ifj. Johann Strauss, Andrew Lloyd Webber és Lévay Szilveszter legismertebb műveiből. Klasszikusnak számító sikerszámokat hallhatnak olyan népszerű művekből, mint a Marica grófnő, A Csárdáskirálynő, A víg özvegy, a West Side Story, a Mozart!, az Evita vagy az Elisabeth.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X