Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Barcelona több, mint egy klub

Barcelona több, mint egy klub

A katalán város urbanisztikai újradefiniálása az 1992-es olimpiához kapcsolódik, igazából a világ turisztikai térképére is ekkor került fel. Azóta oly mértékben elárasztották a várost az utazók, hogy időnként kifejezett ellenérzéssel viseltetnek bizonyos képviselőik iránt. A zenei turistákat azonban nem tartoznak ebbe a csoportba.

- hirdetés -

Barcelonához olyan művészek nevei köthetők, mint – katalán írásmóddal – Pau Casals, Alícia de Larrocha, Frederic Mompou, Josep Carreras, Jaume Aragall, Montserrat Caballé, Victoria de los Angeles, Jordi Savall, Cuarteto Casals. A világ tíz legkedveltebb turisztikai célpontja közé tartozó városban az opera és a komolyzene iránt érdeklődőket a Liceu, a Katalán Zenepalota, a l’Auditori várja izgalmas programokkal.

- hirdetés -

A Katalán Zenepalota

Mindezeket az értékeket azonban eddig nem aknázták ki, a város brandjét ezen a területen nem építették. Így jött létre a Barcelona Obertura, azaz Barcelona-nyitány nevű kezdeményezés, amelynek célja, hogy a város klasszikus zenei értékeit kiaknázza. A projekt egyik fő eleme egy weboldal, ahol a városra vonatkozó általános információk mellett a három intézmény programja elérhető, illetve zenei érdekességek olvashatók.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!