Papageno Radio
Intermezzo Ezt a 10 zeneművet ajánlja Bogányi Gergely a karácsonyi készülődéshez

Ezt a 10 zeneművet ajánlja Bogányi Gergely a karácsonyi készülődéshez

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Nyilvánosak az Aria Hotel Budapest zenei kurátorainak ünnepre hangoló válogatásai. A zenei listákat olyan művészek válogatták, akik maguk is vendégei voltak már a szálloda egy-egy zeneszerző, zeneművész előtt tisztelgő lakosztályának.

Bogányi Gergely a kezdetektől jelen van a hotel életében, hiszen a róla elnevezett első zongorát a szálloda vásárolta meg. A Kossuth-díjas zongoraművész az ünnepre hangoló klasszikus zenei tételeket választott az elmélyülésre vágyóknak. Zenei listájában a karácsonyi klasszikus zenei darabok legszebbjeiből találunk válogatást Bach vagy Corelli egy-egy karácsonyi kantátájától és concertójától Händel grandiózus Messiás című oratóriumán át Csajkovszkij Diótörőjéig.

Az opera, jazz és klasszikus lejátszási listák mindenki számára elérhetőek, hogy meghitt hangulatot varázsoljanak az ünnepi készülődésbe. Mindazok, akik a rohanásból kiszakadva inkább a lassulás jegyében hangolódnának az ünnepre, minden délután a földszinti Satchmo’s Library-ben a kandalló mellett és a Satchmo’s Barban élvezhetik az egyedi zenei válogatásokat 12:30-16:00 között.

Promóció

X
X