Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Ilyen Carment még nem láttak!

Ilyen Carment még nem láttak!

Ez egyáltalán nem hatásvadász cím. De nézzék meg a kristiansundi előadás részletét, és döntsenek maguk, majd jegyezzék meg a svéd mezzo, Desirée Baraula nevét.

- hirdetés -

#toroddsen kjører #framsnakkfredag: CARMEN OVERLEVDE FALL!Désirée Baraula synger Carmen i Kristiansund for tiden, og hun vil jeg framsnakke, spesielt etter kveldens forestilling! Hun er en fantastisk Carmen, generelt en glimrende sanger OG en fantastisk kollega og medarbeider.Jeg er så utrolig glad for å ha blitt kjent med både Désirée og hennes mann, Markus, gjennom denne produksjonen i Kristiansund! I kveld kunne det gått riktig galt..! Jeg har sett denne videoen en del ganger nå.., og priser meg lykkelig for at dette gikk bra! Désirée spratt opp og sang like bra videre, som om intet hadde skjedd! Hadde hun vært f.eks fotballspiller, hadde støtteapparatet umiddelbart entret scenen og spillet hadde blitt stoppet i flere minutter. Vi slapp tilleggstid og Carmen ble uansett drept mot slutten.. 😳Men Désirée lever i beste velgående og takk og lov for det! Jeg er fan! 💪🎼🎶

Közzétette: Torodd Wigum – 2018. február 15.

- hirdetés -

(Via Slipped Disc)

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!