Papageno Radio
Intermezzo Emlékidézésre hívja közönségét a Zeneakadémia

Emlékidézésre hívja közönségét a Zeneakadémia

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Ahogy mindenkinek, a Zeneakadémiának is nagyon hiányoznak az élő koncertek, valamint a személyes kapcsolat a zenészekkel és közönségünkkel, ezért most az emlékek összegyűjtésére hív az intézmény.

Idézzék fel, milyen volt először belépni a Zeneakadémiára! Melyik volt a legkedvesebb koncertélményük itt? Kik azok a művészek, akik a legnagyobb hatással voltak Önökre? Milyen volt egy koncert hangulata régen? Ültek-e a diákok között a kakasülőn vagy álltak-e a földszinten a fal mellett? Hogyan mutatott akkor az épület? Milyen élményeket őriznek a művészekkel való találkozásokról? Esetleg fel is léptek a Zeneakadémia pódiumán?

Ide kapcsolódik:
A Zeneakadémia is csatlakozott a párizsi és lyoni Conservatoire erkélykoncertes kezdeményezéséhez

Osszák meg a Zeneakadémiával kapcsolatos kedves emlékeiket, történeteiket, fényképeiket, illetve fotókat a nagy becsben tartott relikviákról, jegyekről, műsorfüzetekről, plakátokról, dedikált lemezekről!

Mondják el, hogy mit jelent az Önök számára a Zeneakadémia!

Az intézmény nagy szeretettel várja történeteiket, dokumentumaikat 2020. június 30-ig az azenzeneakademiam@zeneakademia.hu email címre, vagy nyilvános bejegyzésként posztolják ki Facebook-oldalukra #azenzeneakademiam címkével ellátva.

A beérkezett anyagokból a későbbiekben válogatást készül a Zeneakadémia honlapján és közösségi oldalán.

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X