Papageno Radio
Promóció Íme Magyarország első filharmonikus zenekari applikációja

Íme Magyarország első filharmonikus zenekari applikációja

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Nemzeti Filharmonikusokhoz kapcsolódó ingyenesen letölthető applikációban a felhasználót a három legfontosabb tartalmat kínáló, Koncertek, Híreink és Játék menüpontok vezetik tovább a keresett aloldalra.

Rohanó világunkban nagyon fontos, hogy az információ “kéznél” legyen, ennek optimális eszköze a mobiltelefon, hiszen ez már szinte mindenki kezében ott  van. Néha csak pár percünk van, hogy kiválasszunk egy programot estére, ezzel az alkalmazással ennyi idő elég arra, hogy már meg is vásároljuk koncertjegyünket. A mobiltelefon ma már minden korosztály számára fontos eszköz, de a fiataloknál szinte nélkülözhetetlen.  Ha szeretnénk a fiatalabb generáció érdeklődését felkelteni a zene iránt, az általuk használt eszközöket kell használnunk.

– mondja Endrédi Krisztina marketing menedzser.

A Koncertek menüpont alatt a felhasználók egyaránt megtalálják a budapesti, a vidéki és a külföldi hangversenyeket. A hangversenyek között böngészhetnek, kereshetnek, illetve szűrhetnek helyszín és programtípus szerint. Az előadás kiválasztása után elolvashatnak minden olyan információt, amely kapcsolódik az adott koncerthez. Ezután egy gomb megnyomásával azonnal elérhető a jegyvásárlási felület.

A koncerteket naptári nézetben is böngészhetik a felhasználók, ezzel is elősegítve a áttekinthetőséget. A naptár nézetet az alkalmazásban eseménynaptárnak jelzi, melyen jelölve vannak, hogy mely napokon lesz előadás. A kiválasztott nap az adott eseményhez kötve listázódik ki elsőnek, alatta pedig a dátum szerint a következők.

Az alkalmazásban elérhetők a legfrissebb hírek, amelyek automatikusan megjelennek a Híreink oldalon. Ezek a Nemzeti Filharmonikusokról szólnak, örömteli sikerekről, interjúkról, valamint közönséget érintő egyéb információkról, például szólistaváltozás vagy rossz idő esetén elmarad egy szabadtéri hangverseny. A honlapon lévő hírek teljes tartalma elérhető az applikációban is. Itt socialmedia gombok kerültek elhelyezésre, így a cikkek könnyen lájkolhatók, illetve megoszthatók.

A Játék alpontban 15 másodperces zenei blokkok kerülnek lejátszásra, és az ahhoz tartozó kérdésre 4 lehetőség közül kell kiválasztani a helyes megfejtést. Ha egy felhasználó 10 egymást követő kérdésre helyesen válaszol, akkor egy kitüntetést szerez.

Az applikáción keresztül üzeneteket, értesítéseket lehet küldeni a letöltőknek. A beállításokban beállítható, hogy milyen típusú tartalmakról szeretne valaki értesítéseket kapni.

A jövőben számos fejlesztés történik. Lehetőség nyílik majd a visszajelzésekre, a felhasználó pedig saját igényeire szabva állíthatja be az alkalmazást, amely akár figyelmeztetést is küld a felhasználót érdeklő hangversenyek előtt. Az előadó helyszíneket össze lehet majd kapcsolni térképpel is, így a felhasználó ki tudja számolni, hogy mennyi idő alatt, hogyan tud eljutni a hangverseny helyszínére.

Tudomásul kell venni, hogy az idő előrehaladtával a technika is változik. Az okostelefon egy rendkívül fontos eszköz és csatorna a közönséghez. Felkutatjuk az ilyen csatornákat, és megnyitjuk, mert kommunikálni szeretnénk a közönségünkkel.

– szögezi le Herboly Domonkos, a Nemzeti Filharmonikusok mb. főigazgatója.

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X