Papageno Radio
- hirdetés -
Inaktív Inaktív Játék Kérem, én még nem játszottam - Játék

Kérem, én még nem játszottam – Játék

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Szép Ernő ragyogó költő és író, a magyar irodalom egyik legcsodálatosabb zsenije. Az ő szerelmes történetein keresztül megismerjük hatalmas szívét és az emberiségbe vetett elképesztő hitét. Játsszon velünk, és legyen ott a Rózsavölgyi Szalon előadásán!

- hirdetés -

A második világháború vége felé járunk, Az egykor sikeres, közkedvelt író gyakran betér egy színházba, hogy újabb és újabb előadások ötletével meggyőzze a direktort, adjon neki munkát, és persze: előleget. De azok az idők már elmúltak, amikor az írónak színpadi sikere lehetett. Miután az igazgatói irodából újra elkergetik, az író az üres színpadra menekül, ahol egy korhadt, régi székre ülve elmereng.

Gyönyörű képek és történetek jelennek meg a szeme előtt: az igazgató úr fiatal feleségéről; a nem szép, de nem is tehetséges színésznőről; a teniszrajongó férjes asszonyról; az öngyilkost megmentő ligeti kisasszonyról és megannyi más elbűvölő nőről.

Szép Ernő válogatott szerelmeit Bíró Eszter és Trill Zsolt, valamint Födő Sándor „Fodo” tolmácsolásában ismerhetjük meg. A produkció dramaturgja Németh Nikolett, rendezője Seres Tamás.

Játsszon a Papageno.hu Facebook-oldalán, és legyen ott a Kérem, én még nem játszottam című előadáson, amely február 2-án 19.30-kor kezdődik a Rózsavölgyi Szalonban! (Három helyes megfejtő vehet részt partnerével az előadáson.) 

Kérdésünk: Ki játssza Szép Ernőt?

a) Makranczi Zalán

b) Őze Áron

c) Trill Zsolt

A válaszokat január 31. éjfélig, a Facebook-poszt alatti kommentben várjuk.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X