Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Kérem, én még nem játszottam - Játék

Kérem, én még nem játszottam – Játék

Szép Ernő ragyogó költő és író, a magyar irodalom egyik legcsodálatosabb zsenije. Az ő szerelmes történetein keresztül megismerjük hatalmas szívét és az emberiségbe vetett elképesztő hitét. Játsszon velünk, és legyen ott a Rózsavölgyi Szalon előadásán!

- hirdetés -

A második világháború vége felé járunk, Az egykor sikeres, közkedvelt író gyakran betér egy színházba, hogy újabb és újabb előadások ötletével meggyőzze a direktort, adjon neki munkát, és persze: előleget. De azok az idők már elmúltak, amikor az írónak színpadi sikere lehetett. Miután az igazgatói irodából újra elkergetik, az író az üres színpadra menekül, ahol egy korhadt, régi székre ülve elmereng.

- hirdetés -

Gyönyörű képek és történetek jelennek meg a szeme előtt: az igazgató úr fiatal feleségéről; a nem szép, de nem is tehetséges színésznőről; a teniszrajongó férjes asszonyról; az öngyilkost megmentő ligeti kisasszonyról és megannyi más elbűvölő nőről.

Szép Ernő válogatott szerelmeit Bíró Eszter és Trill Zsolt, valamint Födő Sándor „Fodo” tolmácsolásában ismerhetjük meg. A produkció dramaturgja Németh Nikolett, rendezője Seres Tamás.

Játsszon a Papageno.hu Facebook-oldalán, és legyen ott a Kérem, én még nem játszottam című előadáson, amely február 2-án 19.30-kor kezdődik a Rózsavölgyi Szalonban! (Három helyes megfejtő vehet részt partnerével az előadáson.) 

Kérdésünk: Ki játssza Szép Ernőt?

a) Makranczi Zalán

b) Őze Áron

c) Trill Zsolt

A válaszokat január 31. éjfélig, a Facebook-poszt alatti kommentben várjuk.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.