Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Indul az idei Mézesvölgyi Nyár színházi fesztivál

Indul az idei Mézesvölgyi Nyár színházi fesztivál

Idén július 3. és augusztus 29. között rendezik meg a Mézesvölgyi Nyár színházi fesztivált. A veresegyházi Búcsú téren felállított nagyszínpad 1400 fős nézőterén 18 esti programmal várja az érdeklődőket.

- hirdetés -

A Mézesvölgyi Nyár színházi fesztivált a Veres1Színház alapította, amely színház már 7 évadot tudhat maga mögött Veresegyházon, a kőszínházban. A nyári szabadtéri fesztivál igazi színházi csemegéket hoz el a nézőknek.

- hirdetés -

A rendezvénysorozat szervezői méltó kivitelben, nívós közönségkomforttal, 1400 fős nézőtéren várják a közönséget, ahol már az is egyedi couleur locale-t ad a fesztiválnak, hogy a hostess-szolgálatot a Veresegyházi Asszonykórus népviseletébe öltözött hagyományőrzők látják el.

A fesztivált egy közismert musical premierjével nyitják meg július 3-án, szombat este. Tasnádi Csaba Pedro Almodóvar Nők az idegösszeomlás szélén című filmjét állítja a színpadra. A főbb szerepekben: Sári Évi / Nádasi Veronika, Buch Tibor, Fésűs Nelly / Janza Kata.

Nem maradhatnak ki a fesztivál programjai közül a Veres1Színház népszerű kőszínházi vígjátékai, bohózatai sem: az Acélmagnóliák, a Pletykafészek, az Anconai szerelmesek, a Csoportterápia és a Rövidzárlat (Black Comedy).

A Pannon Várszínház társulata újra ellátogat a Mézesvölgybe, a korábbi évek sikerei után idén is felhőtlen szórakozást ígérnek az emblematikussá vált, világhírű dalokkal megtűzdelt Hair-előadásukkal július 14-én.

A budapesti Játékszín népszerű vígjátéka, a Menopauza négy igazi díva előadásában (Hernádi Judit, Szulák Andrea, Tóth Enikő, Náray Erika) július 17-én ígér felhőtlen kacagást és jókedvet a csajos tematika elkötelezettjeinek.

Jó hír Bödőcs Tibor humorista rajongóinak: a Meg se kínáltak című kocsmaáriáját Thuróczy Szabolcs előadásában július 24-én láthatják.

Július 30-án a Veres 1 Színház második premierjét tartja a Mézesvölgyi Nyáron. A társulat a Bohumil Hrabal népszerű regényéből készült Sörgyári capricciot mutatja be Földes Eszter, Kerekes József, Mohai Tamás, Janik László, Zorgel Enikő, Pál Tamás főszereplésével.

A hónap utolsó napján a Győri Nemzeti Színház művészei is elhozzák a humort a Primadonnák című bohózattal.

Két koncert is lesz a fesztiválon: Július 19-én A Dal A Miénk – Csík Zenekar És Az LGT Dalok, Presser Gábor, Karácsony János és augusztus 7-én a Honeybeast.

És nincs fesztivál a Hernádi-Kern páros nélkül: a Válaszfalak augusztus 11-én tekinthető meg.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!