Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Szép kilátások egy rendhagyó lemezbemutatóra a Várkert Bazárban

Szép kilátások egy rendhagyó lemezbemutatóra a Várkert Bazárban

Az Ivan & The Parazol elképesztő panorámájú helyen készül első budapesti fellépésére a pandémia lecsengése után. A Budai Pop július 15-i lemezbemutató koncertje különleges eseménynek ígérkezik a Várkert Bazár kulturális koktéljának részeként: érdemes rá minél előbb megvenni a belépőket, mielőtt elkapkodják.

- hirdetés -

Pár hete posztolt a zenekar a népszerű közösségi oldalon egy fotót, ami arról tanúskodik, hogy ezúttal az egyedi stílusú dalok mellé különleges helyszínt is választottak Ivánék. A Várkert Bazár Öntőház udvarára várnak minden rajongót július 15-én a főváros szívének egyik különleges, szabadtéri koncerthelyszínén, ahonnan a Duna és a pesti oldal látványában is lehet gyönyörködni. Ez az a hely, ahol az elmúlt tíz év gyümölcseként hallhatók lesznek azok a dalok, amelyek bemutatják, hogyan kell játszani ma a rock’n’rollt.

- hirdetés -

Mert mi is történt 2010 óta az Ivan & The Parazol életében? Szinte már a múlt ködébe vész, hogy pár fiatal új zenekart alapított Budapesten. Az első kitűzött cél egy koncertanyag összehozása volt, amivel színpadra lehet állni. De gyorsan előkerült a többi is: kellett egy név, egy második koncert és aztán még egy (kicsit sietniük kellett, hogy odaérjenek az érettségiről), jöhetett egy klip, aztán hogy azt játssza is a legnépszerűbb zenei tévé, egy csőnadrág a női részlegről, és ha már bejutottak a rádióba egy interjúra, akkor megmutathassák a legújabb dalukat is. A dal mindenkinek tetszett, a banda el sem hitte, hogy ennyiszer lemennek a dalaik, hogy ennyien vannak a bulijaikon, hogy tudják és éneklik a szövegeket. És el is repült tíz év a zenekar kirobbanó sikerével, amikor a tagok hirtelen ráeszmélnek, hogy vannak ám még régi célok is bőven!

Mert kimaradtak a legfontosabbak, amit eközben megfogalmaztak magukban: létrehozni egy produkciót, ami nem ismer országhatárokat, ahol kompromisszumokról csak egymást közt lehetne szó, amivel kreálhatnak egy saját zenei játszóteret maguknak és a rajongóknak. Nos, hát erre vártunk, ők is, és mi is, és az őrült évtizedes utazás után ez a szellemiség csúcsosodik ki újra Budai Pop című legfrissebb album lemezbemutatóján. Fergeteges buli ígérkezik, kihagyhatatlan mindenkinek, aki szereti a rock’n’roll muzsikát, vagy kíváncsi az Ivan & The Parazol titkára.

A koncert az egyik kiemelkedő eseménye a Várkert Bazár „KultKoktél – Ha szomjazol a kultúrára!” szlogen jegyében tartott nyári programsorozatának. A kínálat a műfajgazdagságra, összművészeti eseményekre és a különleges szabadtéri helyszínek adottságaira épül. A könnyűzenei koncertek sorában a következő alkalom július 22-e lesz, amikor az Egy este, két díva címmel Antonia Vai svéd-magyar dalszerző-énekes lép fel legújabb dalaival, míg Hegyi Dóri OHNODY névre hallgató zenei projektjében különböző művészeti irányokat fog ötvözni.

Július 15-én Budai Pop a Várkert Bazárban!

Balla Máté – gitár

Simon Bálint – dob

Springer Márton – basszus

Vitáris Iván – ének

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!