Papageno Radio
Live Ma este indul az Óbudai Danubia Zenekar online koncertsorozata

Ma este indul az Óbudai Danubia Zenekar online koncertsorozata

Online teszi elérhetővé az Óbudai Danubia Zenekar korábbi zeneakadémiai koncertjeit, a sorozat weblapjukon és Facebook-oldalukon március 20-án este kezdődik.

KURTÁG | HAYDN | DVOŘÁK

Copland | Fanfare for the common manWagner | Tannhäuser – nyitányWagner | Istenek alkonya – Siegfried Rajnai útjaR. Strauss | Imigyen szóla Zarathustravezényel: Hámori Máté

Közzétette: Óbudai Danubia Zenekar / Danubia Orchestra Óbuda – 2020. március 20., péntek

Ide kapcsolódik:
Folyamatos ingyenes közvetítések és korlátlanul elérhető színházi előadások, koncertek

Az első estén a zenekar egy 2018-ban elhangzott műsora lesz látható-hallható Übermensch címmel. A közönség Copland, Wagner és Richard Strauss műveit hallhatja Hámori Máté vezényletével – közölte a zenekar.

A sorozat koncertjei ezt követően minden héten szombaton este fél nyolctól lesznek láthatóak.

„Bár a valódi közösségi koncertélményt nem tudják pótolni a felvételek, számunkra is izgalmas visszaidézni ezeket a pillanatokat, és talán olyanokhoz is eljut így a muzsikánk, akik valamilyen okból nem látogatják, vagy nem tudják látogatni hangversenyeinket. Szerintem azok számára is szép élmény lesz, akik az eredeti koncerten is velünk voltak a Zeneakadémia Nagytermében. Ráadásul az ifjabb korosztály is nyugodtan megpróbálkozhat most ezekkel a zenékkel, hiszen az otthonukból nézve megvan a lehetőségük arra, hogy ne kelljen az egész koncertet egy helyben végigülniük” – mondja Hámori Máté, a zenekar művészeti vezetője.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X