Papageno Radio
- hirdetés -
Live Ma este indul az Óbudai Danubia Zenekar online koncertsorozata

Ma este indul az Óbudai Danubia Zenekar online koncertsorozata

Online teszi elérhetővé az Óbudai Danubia Zenekar korábbi zeneakadémiai koncertjeit, a sorozat weblapjukon és Facebook-oldalukon március 20-án este kezdődik.

- hirdetés -

KURTÁG | HAYDN | DVOŘÁK

Copland | Fanfare for the common manWagner | Tannhäuser – nyitányWagner | Istenek alkonya – Siegfried Rajnai útjaR. Strauss | Imigyen szóla Zarathustravezényel: Hámori Máté

Közzétette: Óbudai Danubia Zenekar / Danubia Orchestra Óbuda – 2020. március 20., péntek

- hirdetés -

Ide kapcsolódik:
Folyamatos ingyenes közvetítések és korlátlanul elérhető színházi előadások, koncertek

Az első estén a zenekar egy 2018-ban elhangzott műsora lesz látható-hallható Übermensch címmel. A közönség Copland, Wagner és Richard Strauss műveit hallhatja Hámori Máté vezényletével – közölte a zenekar.

A sorozat koncertjei ezt követően minden héten szombaton este fél nyolctól lesznek láthatóak.

„Bár a valódi közösségi koncertélményt nem tudják pótolni a felvételek, számunkra is izgalmas visszaidézni ezeket a pillanatokat, és talán olyanokhoz is eljut így a muzsikánk, akik valamilyen okból nem látogatják, vagy nem tudják látogatni hangversenyeinket. Szerintem azok számára is szép élmény lesz, akik az eredeti koncerten is velünk voltak a Zeneakadémia Nagytermében. Ráadásul az ifjabb korosztály is nyugodtan megpróbálkozhat most ezekkel a zenékkel, hiszen az otthonukból nézve megvan a lehetőségük arra, hogy ne kelljen az egész koncertet egy helyben végigülniük” – mondja Hámori Máté, a zenekar művészeti vezetője.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.