Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Operaház Nemzeti Dalaink – Így énekel népdalt Sümegi Eszter

Nemzeti Dalaink – Így énekel népdalt Sümegi Eszter

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az Opera új kezdeményezése a március 16-tól érvényes iskolai vesztegzár idején az otthon „rostokoló” diákokat a mindennapos éneklés jegyében invitálja játékra.

Nemcsak a diákok, hanem az Opera művészei is saját otthonukban várják, amíg újra közösségbe mehetnek, de ez nem töri le vállalkozó kedvüket. Sőt! Minden nap az Opera más-más énekese vesz fel videóra egy könnyen megtanulható népdalt, melyet az Opera közösségi oldalain (Facebook, YouTube) sugároz, valamint megjelenik a Papageno oldalán is.

A legutóbbi feladványban Kovácsházi István énekelt:

- hirdetés -

Ide kapcsolódik:
Nemzeti Dalaink – Ma Kovácsházi István feladványát hallhatjátok

A nyertesek ezen felül meghívást kapnak az Eiffel Műhelyház hivatalos átadóünnepségének elejére, ahol az Opera Gyermekkarával együtt énekelhetik legbecsesebb nemzeti dalunkat, a Himnuszt, szüleik pedig a nézőtérről élvezhetik gyermekük fellépését.

A telefonos videókat e-mailben várják az info@opera.hu e-mail-címre. A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására.

A mai feladványban Sümegi Esztert hallhatjuk:

0408_Sümegi Eszter_Erdő, erdő, de magos a teteje

Mai feladványunk az „Erdő, erdő, de magos a teteje” című népdal, melyet Sümegi Eszter tolmácsolásában hallhatnak. A rövid videókat ma is este 8-ig küldhetik az info@opera.hu címre. (A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására, FIGYELEM! ÚJ JÁTÉKSZABÁLYOK ITT 👉 https://bit.ly/2wrLs6J ). Keddi összefoglalónkat 14 órakor tesszük közzé ebben a posztban. A mindennapos éneklésre ösztönző sorozatunkat a tavaszi szünet után folytatjuk, a következő dalos feladványunkat április 15-én tesszük közzé.#operabudapest #maradjotthon #SümegiEszter #mindennaposéneklés #NemzetiDalaink

Közzétette: Operaház – 2020. április 7., kedd

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X