Papageno Radio
- hirdetés -
Live Nemzeti Dalaink – Ma Kovácsházi István feladványát hallhatjátok

Nemzeti Dalaink – Ma Kovácsházi István feladványát hallhatjátok

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az Opera új kezdeményezése a március 16-tól érvényes iskolai vesztegzár idején az otthon „rostokoló” diákokat a mindennapos éneklés jegyében invitálja játékra.

Nemcsak a diákok, hanem az Opera művészei is saját otthonukban várják, amíg újra közösségbe mehetnek, de ez nem töri le vállalkozó kedvüket. Sőt! Minden nap az Opera más-más énekese vesz fel videóra egy könnyen megtanulható népdalt, melyet az Opera közösségi oldalain (Facebook, YouTube) sugároz, valamint megjelenik a Papageno oldalán is.

A legutóbbi feladványban Szántó Andrea énekelt:

- hirdetés -

Ide kapcsolódik:
Nemzeti Dalaink - Hallgassuk meg Szántó Andrea zenei feladványát

A nyertesek ezen felül meghívást kapnak az Eiffel Műhelyház hivatalos átadóünnepségének elejére, ahol az Opera Gyermekkarával együtt énekelhetik legbecsesebb nemzeti dalunkat, a Himnuszt, szüleik pedig a nézőtérről élvezhetik gyermekük fellépését.

A hétfői összefoglalót itt láthatjátok:

A telefonos videókat e-mailben várják az info@opera.hu e-mail-címre. A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására.

A mai feladványban Kovácsházi Istvánt hallhatjuk:

04.07. Kovácsházi István_Megégett Rácország

Mai feladványunkat Kovácsházi István énekli, aki a Megégett Rácország kezdetű népdallal ösztönzi a diákokat a mindennapos éneklésre. Ma is várjuk a jelentkezőket, akik este 8-ig küldhetik rövid videóikat az info@opera.hu címre. (A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására, FIGYELEM! ÚJ JÁTÉKSZABÁLYOK ITT 👉 https://bit.ly/2wrLs6J ). Hétfői összefoglalónkat ma 13 órakor tesszük közzé ebben a posztban. #operabudapest #maradjotthon #KovácsháziIstván #mindennaposéneklés #NemzetiDalaink

Közzétette: Operaház – 2020. április 6., hétfő

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X