Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Elhalasztja budapesti fellépését Juan Diego Flórez

Elhalasztja budapesti fellépését Juan Diego Flórez

Betegség miatt elmarad Juan Diego Flórez áriaestje a Müpában december 30-án.

Frissítve!

A Müpa sajnálattal tájékoztatja a közönséget, hogy Juan Diego Flórez betegsége miatt lemondani kényszerült budapesti szereplését, így a 2017. december 30-án 19:30 órára a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterembe módosított időpontban meghirdetett áriaest elmarad.

A megváltott jegyek 2018. január 31-ig visszaválthatók a Müpa állandó jegypénztáraiban (IX., Komor Marcell utca 1VI., Andrássy út 15.), vagy értéküknek megfelelően levásárolhatók a Müpa saját rendezésű produkcióira. 

- hirdetés -

A Müpa tájékoztatja a közönséget, hogy Juan Diego Flórez ma esti, december 11-én 19:30 órára a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterembe meghirdetett áriaestje betegség miatt elmarad. Az előadást új időpontban, 2017. december 30-án 19:30 órakor rendezi meg a Müpa.

Tenor a bélyegen – Juan Diego Flórez

- hirdetés -

A megváltott jegyek és bérletek az új időpontra automatikusan érvényesek, vagy december 11-én 19:30 óráig visszaválthatók a helyszínen, valamint 19:00 óráig a Müpa Andrássy út 15. alatti állandó jegypénztárában, vagy értéküknek megfelelően levásárolhatók a Müpa saját rendezésű produkcióira.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.