Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Nyilvános a Cziffra Fesztivál hamarosan induló mesterkurzusa

Nyilvános a Cziffra Fesztivál hamarosan induló mesterkurzusa

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Fontos és hiánypótló feladat, hogy azok a mára világhírűvé vált zongoraművészek, akik tanulhattak Cziffra Györgytől, vagy a zongoraművész szellemi örökösei, átadják a következő zongorista generációnak mindazt, amit a mestertől elsajátítottak.

„…Hisszük, hogy Cziffra György a világ legnagyobbjainak járó sikereit kiemelkedő tehetségén túl a munkába vetett hitének, a megalkuvást nem tűrő, mindig a legmagasabb minőség elérésére való törekvésének, az öncélú csillogástól mentes ügy iránti szeretetének és elkötelezettségének köszönhette. Kilátástalan helyzetből induló és fordulatokban gazdag élete, kitartása és sikerei nemcsak a mai kor fiatal zeneművészei, hanem mindnyájunk számára példa értékű lehet….” – így Balázs János

Gwendolyn Masin és Darko Brlek nyitja a Cziffra Fesztivált

- hirdetés -

Február 10-12-én harmadszor is megrendezik a neves művészek által vezetett Mesterkurzust a Cziffra Fesztiválon. A jelentkezés januárban zárult, a hatalmas érdeklődést mi sem bizonyítja jobban, minthogy idén is többszörös túljelentkezés volt. Az érdeklődők öt különböző országból jelentkeztek.

Előválogatás keretein belül, végül 15 fő vehet részt az idei háromnapos kurzuson,

amelyet Vásáry Tamás, Bogányi Gergely, Balázs János, Dráfi Kálmán és Mocsári Károly zongoraművészek vezetnek. A mesterkurzus a Kőbányai Önkormányzat támogatásával valósul meg.

A passzív részvétel, a Mesterkurzusok hallgatása minden érdeklődő számára nyitott.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X