Papageno Radio
Címlap A Boston az első lépés a Steinwayhez vezető úton

A Boston az első lépés a Steinwayhez vezető úton

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A professzionális zenészek, pedagógusok, zeneszerzők, zongoratanárok részére a kiváló minőségű, megbízható hangszer elengedhetetlen, hiszen az alacsony minőségű zongora gyötrelem. Ez az alapvető igény azonban nem mindig áll arányban a pénzügyi lehetőségekkel. Olyan hangszerre volt tehát szükség, aminél az ár és a teljesítmény kiegyensúlyozza egymást.

Ennek köszönhető a Boston konstrukció kifejlesztése, amit a legmodernebb technika segítségével teljes egészében a Steinway & Sons falai között, annak szakemberei végeztek. A Bostonnal egy speciális zongora, egy teljesen új márka keletkezett, ami teljesen egyedi és a Steinway történetében először jött létre.

A Seinway & Sons cégre a modern zongoragyártás megalapítójaként és mindenekelőtt a koncertzongorák készítésének piacvezető vállalataként kell tekintenünk, a Boston pedig a Steinway törzsből ered, és az egész világon nincs olyan gyártmány, amely olyan közel állna a gyár csúcshangszereihez mint a Boston.

Steinway zongorák, amik nem csak a fület, de a szemet is gyönyörködtetik

Bár az új sorozat a Steinway szabadalmak alapján került kifejlesztésre, a Boston mégis különbözik a gyártást és a felhasznált anyagok fajtáját is beleértve, a jó minőségű anyagok, a tisztán fa alkalmazása valamennyi működéstechnikailag fontos résznél ugyanakkor mindkét széria jellemzője.

70 éve nem jelentkezett ilyen mértékű innovációval a Steinway & Sons

A Boston az anyagi lehetőségeket is figyelembe véve ideális minden zeneértő és művelő számára úgy az otthonokban, mint intézményekben, ott, ahol egy hangszer a legnagyobb terhelésnek van kitéve.

Promóció

X
X