Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Zenés irodalmi est a Fészekben Grecsó Krisztiánnal és Kollár-Klemencz Lászlóval

Zenés irodalmi est a Fészekben Grecsó Krisztiánnal és Kollár-Klemencz Lászlóval

A dalszerző, frontember (Kistehén) és az író közös, greCSÓKOLlár című estjén előkerül ihlet és barátság, szerelmek és szeretők, maradás és menekülés, remény és lemondás. Mindez közös dalokban, új novellákban.

- hirdetés -

Kollár-Klemencz Lászlót elsősorban zenészként ismerik, pedig írt filmforgatókönyvet, rendezett kísérleti és reklámfilmeket, kisfilmeket és animációs filmeket is, 2018-ban pedig megjelent A műanyag kerti székek élete című novelláskötete. Grecsó Krisztiánt elsősorban íróként ismerik, pedig ifjúkori komoly zenészi ambíciói rendszeresen megjelennek Daru nevű figurájának kalandjaiban.

- hirdetés -

Ide kapcsolódik:
Mit rejt a rejtélyes greCSÓKOLlár című zenés irodalmi est?

Grecsó Krisztián és Kollár-Klemencz László a Rájátszás alkalmain léptek először színpadra együtt, ebből formálódott a greCSÓKOLlár. Közös bennük, hogy mindketten egészen különleges alkotók, remek előadói képességekkel rendelkező színpadi emberek, és nem csupán saját, de a másik fő szakterületén is otthonosan mozognak, így hangzanak el az esten Kollár-Klemencz-novellák és Grecsó-szövegű dalok.

Grecsó Krisztián és Kollár-Klemencz László – fotó: Csoszó Gabriella

A GreCSÓKOLlárral járják az országot, de március 19-én a Fészek Művészklub különleges aurájú tere, a hely szelleme minden bizonnyal megihleti a párost, és a barátságról, szerelemről, szeretőkről, maradásról és menekülésről, reményről és lemondásról, elindulásról és megérkezésről, otthonról és otthontalanságról szóló dalok és szövegek másképp fognak szólni.

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.