Papageno Radio
Intermezzo Felsikoltott a koncert közben, most pedig elnézést kér

Felsikoltott a koncert közben, most pedig elnézést kér

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Emlékeznek a Papageno olvasói, hogy néhány nappal ezelőtt egy amerikai szimfonikus zenekar koncertjén, a Tűzmadár alatt felsikított egy hölgy. A videó virális módon terjedt, számos vicces magyarázat született arról, mi okozta ezt a reakciót. Most a hölgy nyilatkozik.

Először idézzük fel az esetet:

Felébreszt a Tűzmadár

A hölgyet Stephanie Evansnek hívják, ő maga kereste meg a karmestert, Scott Seatont, hogy elmondja neki, nem aludt. Stephanie Evans rendszeres koncertlátogató, és általában csukott szemmel ül a hangversenyeken, úgy hallgatja a zenét. Ekkor is ilyen békés, meditatív állapotban volt. Közvetlenül a sikítás után szégyellte magát, most azonban inkább örül az esetnek:

Örömmel tölt el, hogy felfigyeltek a Northstate Szimfonikus Zenekarra, és arra, hogy Scott milyen remek karmester

– mondta Stephanie Evans, aki az utóbbi időben nem volt túl kipihent, mert egy barátja emlékeztette, már A Karib-tenger kalózai alatt is hasonlóan reagált.

A karmester a koncerten elnevette magát, de hidegvérrel nyugtatta a zenekart, a darab sem esett szét. Scott Seaton szerint nagyszerű, ha valakiben a hang, azaz a zene ilyen erős fizikai reakciót vált ki. Az pedig, hogy épp náluk, az ő koncertjükön történt, egészen szuper dolog.

(Via KRCZTV)

Promóció

X
X