Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Milyen kihívásokkal néz szembe a kulturális szféra a járványt követően? – Segítsd...

Milyen kihívásokkal néz szembe a kulturális szféra a járványt követően? – Segítsd az újraindulást a kérdőív kitöltésével!

A Kulturális, Múzeumi és Turisztikai Helyszínek Szervezete egy független szakmai szervezet, amely teret biztosít a múzeum, a nemzeti örökségvédelem és a turizmus területén dolgozó szakemberek számára, hogy segíthessék egymás munkáját, valamint szakmai tapasztalatokat oszthassanak meg egymással.

A Kulturális, Múzeumi és Turisztikai Helyszínek Szervezetének munkáját segíthetik a rendezvénypiacon dolgozók az itt található felmérés kitöltésével. 

- hirdetés -

„Miért hoztuk létre a felmérést? Nem titkolt célunk, hogy a rendezvényszakmával nagyobb összhangban tudjunk az újraindulás után együttműködni, felkészülhessünk azokra a kihívásokra, amelyeket a piac újranyitása állít majd mindannyiunk elé. A rendezvényekkel intézményeink működését nagyban támogatják azok, akik azokat választják helyszínül. Ezzel nemcsak segítve a kultúra közvetítését, de erősítve a kulturális színterek piaci pozícióját a szolgáltatások terén is” – indokolja felmérésének létrejöttét a Kulturális, Múzeumi és Turisztikai Helyszínek Szervezete, amely a rendezvénypiac COVID-19 járvány okozta kihívások körvonalazására szánta el magát.

- hirdetés -

Ide kapcsolódik:
Megszületett a döntés - Ennyi pénzt kap a kulturális szféra a járvány után

A kérdőív kitöltésével megkapott eredményeket természetesen megosztják, hiszen „a kétirányú kommunikáció rendkívül fontos a kialakult helyzetben”.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.