Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Schöck Atalával készített felvételt a Melodika Project

Schöck Atalával készített felvételt a Melodika Project

A Melodika Project művészei Schöck Atalával közösen vették fel Piazzolla María de Buenos Aires című művének egyik legismertebb dalát.

- hirdetés -

Astor Piazzolla tangóoperájának emblematikus dalát dolgozta fel új klipjében a Melodika Project (Antal Gábor, Csernus Katalin és Pödör Bálint). Maríát Schöck Atala, a Magyar Állami Operaház nemzetközileg is elismert, Liszt-díjas énekművésze személyesíti meg.

- hirdetés -

Piazzolla forradalmasította a hagyományos argentin tangót, jazz és klasszikus elemekkel bővítve azt. Az 1968-ban írt tangó opera műfaját tekintve egyedülálló, szürrealisztikus, szimbolikus megjelenítése Buenos Aires városának, ahol a szerző életének legnagyobb részében élt és alkotott.

Az opera színpadról ismert Schöck Atala María szerepébe bújva, új arcát mutatja meg, a tőle megszokott magas művészi színvonalon, remek stílusérzékkel jeleníti meg a végzet asszonyát.

A Melodika Project három művésze koncertjein egyedi hangszerelésben szólaltat meg klasszikus zenei témákat egyéb stílusokkal alkotott fúzióban, de népzenei feldolgozások vagy filmzenék is szerepelnek repertoárjukban. Schöck Atalával közös új koncert műsorukban, melynek címe „Én, María”, hallhatók lesznek többek között Bizet Carmenjének népszerű áriái, valamint részletek a West Side Story című musicalből, illetve spanyol és latin-amerikai szerzők művei.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!