Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Közvetítés – Balázs-Piri Soma estjével folytatódik az MVM Koncertek zongorasorozata

Közvetítés – Balázs-Piri Soma estjével folytatódik az MVM Koncertek zongorasorozata

Balázs-Piri Soma, a Virtuózok korábbi győztese ad online zongoraestet június 10-én az MVM Koncertek – A Zongora című sorozatban.


- hirdetés -

A Virtuózok 2018-as győztesének koncertjén Bach, Beethoven, Liszt és Debussy művei szólalnak meg. A fiatal tehetség számos nemzetközi és hazai zongoraverseny korosztályos győztese, nagy sikerrel lépett fel többek között New Yorkban, Dohában és Londonban is. Az exkluzív koncerten Bogányi Gergely zongoraművész, a Bogányi-zongora megalkotója beszélget a fiatal művésszel.

- hirdetés -

Balázs-Piri Soma 8 évesen ült először a zongorához, tanára 8 éve Sóti Szobonya Emőke, mentora Bogányi Gergely Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész. Húsz nemzetközi és magyarországi zongoraverseny első helyezettje, köztük van Magyarország két legjelentősebb, általános iskolások részére rendezett zongoraversenye, a 2017-es Bartók Béla Zongoraverseny és a 2019-es Nyíregyházi Zongoraverseny.

Ide kapcsolódik:
Plácido Domingo támogatásával kapott új zongorát Balázs-Piri Soma

2019-ben Londonban a London Mozart Players kamarazenekarral, Dohában a Katara Operaházban Boros Misivel adott egész estés koncertet, a Müpában pedig ő játszotta az ifjú Mozart szerepét az Amadeus – Mozart élete képekben című előadásban.

A koncertre online jegyek vásárolhatók 3 kategóriában a koncertsorozat honlapján. Az elmaradt koncertek kárpótlásaként az MVM Koncertek bérletesei és jegyvásárlói a sorozat valamennyi online koncertjét díjmentesen nézhetik meg és hallgathatják meg az mvmkoncertek@gmail.com email-címen történő jelentkezéssel.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.