Papageno Radio
- hirdetés -
Live Közvetítés – Május 15., 19:00 - A Living Room koncertfilm befejező része

Közvetítés – Május 15., 19:00 – A Living Room koncertfilm befejező része

A kortárs zene igenis lehet befogadható! Nem szükséges hozzá más, csupán megfelelő nyitottság és érdeklődés. Továbbra is ebben hisz a KultúRecept csapata, hiszen 2021. május 15-én, szombaton 19.00-kor érkezik a Living Room koncertfilm második és egyben befejező része, amit a Papagenón is lehet majd követni.

- hirdetés -

A már megismert három fiatal zeneszerző, Bucz Magor, Dobri Dániel, Lázár Dániel művei lesznek hallhatók. Az alkotók ismét készülnek ősbemutatóval is: Dobri Dániel Shakespeare Sonnets-Past-Future-Present darabját most hallhatják először a KultúRecept követői.

- hirdetés -

A Living Room koncertfilm ezúttal Szigeti Karina operaénekessel egészül ki, aki két darabban is énekelni fog. Szőcs Henrik zongorista is bemutatkozik, ő Bucz Magor Prelúdium Parafrázis című művét fogja előadni. A már az előző részben is feltűnt vonósnégyes (Németh Gábor – első hegedű, Körmendi Johanna – második hegedű, Kalocsai Eszter – brácsa, Agárdi Eszter – cselló) ismét fontos szerepet kap a koncertfilmben.

A két házigazda továbbra is Jókai Ági (színésznő) és Ódor Botond (operaénekes) lesznek. A Living Room koncertfilm művészeti vezetője Dobri Dániel, videorendezője Torma Sándor, mellette a kamerák mögött Todoroff Lázár állt, a grafikai megjelenés Kapitány Dórinak, míg a ruhák a Látomás Budapestnek és tulajdonosának, Szontágh Julie-nek köszönhetőek, a kommunikációs asszisztens Palkó Panka.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.