Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Artists Talk - Játék

Artists Talk – Játék

Egy izgalmas, soknyelvű előadás Bukarestből, Gianina Cărbunariu rendezésében a művészek életéről és felelősségéről. Játsszon, és legyen ott az április 4-i előadáson a Trafóban!

- hirdetés -

“Az artist’s talk (közönségtalálkozó) konvencióját felhasználva megpróbáltunk különféle álláspontokat egybegyűjteni: olyan helyzeteket, amelyekben az etika ugyan a beszélgetés szintjén rögzített, mégis háttérbe szorul, hol rosszindulatból, hol egyszerű nemtörődömségből, gondatlanságból vagy hiúságból, máskor pedig az etika problémája fel sem merül a művészet a művészetért hívei számára.

- hirdetés -

Az előadás hat jelenetét egyrészt interjúk ihlették, másrészt különféle közönségtalálkozók, amelyeken az elmúlt két évben itthon vagy külföldön részt vettem, de annak ellenére, hogy a valóságos személyekkel való hasonlóság nem a véletlen műve, ennek a fikciónak nem célja az, hogy a művészeket különféle diskurzusokkal találtassa. Minket sokkal inkább az érdekelt, hogy mi, akik magunk is részesei vagyunk ennek a rendszernek, megértsük azt, ahogy a művész felelőssége vagy felelőtlensége kisejlik a saját eljárásából és abból a világból is, amelyben él.” (Gianina Cărbunariu)

Játsszon a Papageno.hu Facebook-oldalán, és legyen ott partnerével az április 4-én 20 órakor kezdődő előadáson a Trafóban! (Egy szerencsés megfejtőnk lehet ott a koncerten partnerével.)

Kérdésünk: Melyik százas listára került fel Gianina Cărbunariu, az Artists Talk előadás rendezője?

a) A száz legtehetségesebb fiatal román rendező

b) A száz legbefolyásosabb nő a román társadalomban

c) A száz legjobb színházigazgató

 A válaszokat április 2. 12 óráig, a Facebook-poszt alatti kommentben várjuk.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!