Papageno Radio
Inaktív Inaktív Játék Határon Túli Magyar Színházak Szemléje - Játék

Határon Túli Magyar Színházak Szemléje – Játék

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Április 18-22. között hetedik alkalommal rendezik meg a Határon Túli Magyar Színházak Szemléjét: Öt nap alatt kilenc határon túli magyar színház produkcióját láthatja a közönség a Thália Színházban. Játsszon a Papagenóval, és partnerével megtekintheti a szemle záróprodukcióját, a Kassai Thália Színház előadását!

Három hétköznapi nő nem mindennapi csapdákkal teli élete. Sofia, Emmi, Júlia. Finn nők az idegösszeomlás szélén. Három habitus, három válasz az élet kihívásaira, három zsákutca. Ez Myka Myllyaho: Káosz című darabja.

Határon túli magyar színházak szemléje 2018 – különszám

Április 22-én 19 órától látható a Nagyszínpadon ez az ismerős, átélhető történet Varga Lívia, Rab Henrietta és Szabadi Emőke előadásában. A darab érdekessége, hogy a mindhárman több szerepben lépnek színpadra, a megjelenítettek között nők és férfiak is vannak. A darabot Czajlik József rendezte.

Játsszon a Papageno.hu Facebook-oldalán, és legyen ott partnerével a Kassai Thália Színház előadását, amelyet a Határon Túli Magyar Színházak Fesztiválja keretében láthat a közönség a budapesti Thália Színházban!  

Kérdésünk: Mi a darabban szereplő barátnők foglalkozása?

a) tanítónő, újságíró, pszichoterapeuta

b) szakács, ügyvéd, taxisofőr

c) táncosnő, orvos, pénztáros

válaszokat március 8. éjfélig, a Facebook-poszt alatti kommentben várjuk. Egy olvasónk tekintheti meg partnerével az előadást.

Promóció

X
X