Papageno Radio
Promóció Bach és a latin zene - rendhagyó koncertet ad a Volver La...

Bach és a latin zene – rendhagyó koncertet ad a Volver La Vida együttes

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Augusztus 15-én 19:30-tól nyáresti koncertet ad a Volver La Vida a belváros szívében, Zeneakadémia mellett elhelyezkedő igényes és változatos koncertprogramjáról méltán híres Avilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplomban.

A Csáki András Junior Prima díjas gitárművész, Miskolczi Anita csellóművész, Manuel B. Camino mexikói basszbariton és Bojta Zsuzsanna Bach Mindenkinek Fesztiváldíjas mezzoszoprán által alapított együttes zenéje felöleli a latin népek zenéjét Spanyolországtól Dél-Amerikáig, a mexikói daloktól egészen a forró tangókig.

Volver La Vida

Mindezeket saját hangszerelésben és az alkalomhoz illő összeállításban adják elő koncerttermektől fesztiválokon át világszerte, a latin zene szabadságát élvezve és kifejezve.

Ide kapcsolódik:
Bach 333 címmel új összkiadás jelenik meg

Mivel az együttes tagjai folyamatosan koncertező klasszikus zenei művészek, és mindegyikük Bach zenéjének szerelmese, nem volt nehéz az összefüggéseket megtalálni a nagy latin-amerikai zeneszerzők és Bach zenéje között. A koncert első felében kizárólag a német géniusz műveit, míg második felében Bachhoz kapcsolható latin-amerikai és spanyol műveket hallhatunk Jeszenszky-Böhm Attila kizárólag az együttes számára írt hangszerelésében.

További információ és jegyvásárlás ide kattintva.


Az együttes állandó vendégművészei, Szatzker Zsanett harmonikaművész és Devich Benedek Fischer Annie-ösztöndíjas nagybőgőművész is bekapcsolódnak a koncert programjába.

Promóció

X
X