Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Hegedű Kamarazenei Fesztivál 2020

Hegedű Kamarazenei Fesztivál 2020

Beethoven a hegedűt elengedhetetlen hangszerként kezelte a grandiózus kamarazene repertoárjában. A legkülönfélébb együttesekben és kamaraformációkban kap vezető szerepet a hangszer, általa nyer új képességeket.

- hirdetés -

A mester születésének 250. évfordulóját ünnepli a világ és itt nálunk is négy hangverseny hirdeti a géniuszt a csodálatos Gödöllői Királyi Kastély Dísztermében, hazai és külföldi világjáró művészek tolmácsolásában.

- hirdetés -

Gödöllői Királyi Kastély

Először hallhatjuk a nemzetközileg magasan kvalifikált, Szingapúrból érkező Zhou Qiant, aki kiváló partnerével ad szólóestet, Szabadi Vilmos társaságában, vagy a világ egyik elsőrangú, hannoveri versenyéről is ismert Youjin Lee-t, aki Taraszova Brigitta kíséretével játssza el a több különleges és virtuóz darabot is tartalmazó koncertjét.

Természetesen lesznek Szabadi Vilmos mellett külföldön és itthon koncertező magyar művészek is, mint:

  • Bársony Péter Liszt Ferenc díjas brácsaművész
  • Drahos Béla Liszt Ferenc díjas fuvolaművész
  • Gulyás Márta zongoraművésznő
  • Kovács Péter hegedűművész
  • Onczay Csaba Kossuth díjas gordonka művész

A már megszokott, finn TrioMe is érdekes művekből ad át egy csokrot a hallgatóknak Bársony Péter és Szabadi Vilmos művészek segítségével.

A hangversenyek 2020. március 7-én, 12-én 13-án és 14-én kerülnek megrendezésre a Gödöllői Királyi Kastély Dísztermében. További információ ide kattintva.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.