Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Új ízekkel töltötte meg a várost a Budapest BonBon

Új ízekkel töltötte meg a várost a Budapest BonBon

Július első napjaiban izgalmas hangok és színek kötötték össze Budapest kerületeit: a közeli kávézóban két asztallal arrébb egyszer csak jazz-zenészek kezdtek játszani, a szomszéd kerület strandján mesekoncertet hallgathattak meg a fürdőzők, vagy éppen interaktív utcacirkuszi előadás szórakoztatta az erdőszéli hütte vendégeit. Megkezdődtek a Budapest BonBon programok.

- hirdetés -

A budapestiek által jól ismert és kedvelt találkozási pontok új arcukat mutatták meg: a megszokott helyekre, kávézókba, fürdőkbe, kulturális helyszínekre csütörtöktől szombatig rövid időre utcaszínház, csendes-ülős koncert vagy éppen vízparti, elektro-mantrikus folk-pop költözött be.

- hirdetés -

Az érdeklődők a város összes kerületében találhattak egyet a sok-sok apró „kultúrbonbon” közül. Az I. kerületi Coyote Coffee & Deliben Jobbágy Bence zenélt, nem messze onnan, a II. kerületi Bambi Eszpresszóban Vázsonyi János fújta a szaxofont, néhány HÉV-megállóval arrébb, a III. kerületi csillaghegyi fürdőben társasjáték színesítette a családi pihenést, a sor pedig folytatódott egészen a XXIII. kerületig, ahol Halas Guszti kertjében Kollányi Zsuzsi énekelt.

A három nap során a budapestiek nem csak a közvetlen lakókörnyezetüknek fedezhették fel egy új arcát, de a város távolabbi kerületeibe is átruccanhattak egy-egy izgalmas kulturális élményért. A program során a városban alkotó művészeket testközelből lehetett hallgatni egy laza kávé vagy fröccs mellől, Budapest minden kerületében.

Ide kapcsolódik:
Kultúrfalatok minden kerületben – Itt a Budapest BonBon

A Budapest BonBon – Kultúrfalatok kezdeményezés a kerületi helyszínek és a Budapest Brand Nonprofit Zrt. összefogásával valósult meg, s a tervek szerint egy sorozat kiinduló állomása volt.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!