Papageno Radio
- hirdetés -
Da capo Da capo, avagy ez történt a héten

Da capo, avagy ez történt a héten

2017 40. hetén, október 2. és 8. között sorra érkeztek a magyar fiatalok versenygyőzelmei, valamint elindult az ősz két kiemelkedő fontosságú kulturális programja, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál és a Maestro Solti Nemzetközi Karmesterverseny.

- hirdetés -

Mindkét eseménysorozatot követjük interjúkkal, beszámolókkal, programajánlókkal. A CAFe Budapest blogot ide kattintva érhetik el. És ha már fiatalok, akkor megragadjuk az alkalmat, hogy felhívjuk a figyelmet a jazz-zenészek új generációjára.

Ők lehetnek a jövő legnagyobb jazz-zenészei

- hirdetés -

A Maestro Solti Nemzetközi Karmesterverseny izgalmas háttéranyagait itt találják. A fiatal dirigensek megismerésére még várni kell egy kicsit, addig is jöjjön egy olyan karmester, akinek a nevét pont egy ugyanilyen alkalomból egy ország jegyezte meg néhány évtizeddel ezelőtt. Reméljük, a mostani indulók is ugyanilyen népszerűséget érnek el.

Kobajasi Kenicsiró: „Meghatározó volt a magyar közönség lelkesedése”

Bubreg Bence nemrég szeptember végén egy innsbrucki szereplés után nyerte el a Jeunesses Musicales International 1000 eurós ösztöndíját, amely koncertsorozatot biztosít a számára. Ezúttal Japánban lett a legjobb.

Első díjat nyert Bubreg Bence a 18. Oszakai Zenei Világversenyen  

Másodszor rendezték meg Érsekújváron a Házy Erzsébet Nemzetközi Énekversenyt, ahol Bojtos Lilla Luca bizonyult a legjobbnak.

Ők lehetnek a jövő legnagyobb jazz-zenészei

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!