Papageno Radio
- hirdetés -
Papagenda 2017. március 16.

2017. március 16.

Compagnia Finzi Pasca

Daniele Finzi Pasca hosszú és igen kalandos életutat járt be a Cirque de Soleil felkérésre megalkotott Cortetotól a svájci színházi élet legrangosabb kitüntetéséig. Nevét és arcát szinte azonosították a határokat nem ismerő újcirkusszal. A szakmai körökön kívül kevesen tudták azonban, hogy ezt a hihetetlen utazást végigkísérte egy (alkotó)társ is, aki éppen annyira szerves része volt a sikereknek, mint Daniele.

- hirdetés -

Mikor:  Az előadás március 16-19. között 5 alkalommal lesz látható.

- hirdetés -

Hol: Fesztivál Színház

Mennyi: 3900 Ft – 6900 Ft

Bővebben

Fukusima mon amour

Japán gyönyörű, lenyűgöző ország tele mítoszokkal. Az egyetlen olyan ország, amely megtapasztalta az atombomba támadást. Ez a katasztrófa hatalmas szenvedést és szörnyűséget vont maga után, azonban az összetartozás egyre nőtt ezekben a fájdalmas időkben. Vajon változtak azóta a japán emberek vagy ugyanazok maradtak? Japánban és a világ minden táján hiányzik az emberiség, az állat- és növényvilág iránti tisztelet és elfogadás, ám a mindenki felé áradó szeretet az, amely képessé tesz minket a boldogságra.

Mikor: 19:00

Hol: Nemzeti Színház

Mennyi: 2500 Ft

Bővebben

Érdi Tamás zongoraestje

A Zongora 1-ben” elnevezésű bérlet új irányvonal a hazai zongoraestek világában. Az egyrészes (60–65 perces) koncertek lehetővé teszik a koncertlátogató közönségnek az este további folytatását akár egy vacsorára, akár a társasági élet egyéb kiteljesedéséhez.

Mikor: 19:30

Hol: Zeneakadémia

Mennyi: 1500 Ft – 5000 Ft

Bővebben

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!